Groenten en fruit zijn gezond !!

 

Baars: Sinds 1908 specialist in groenten en fruit

Familiebedrijf Baars heeft meer dan een eeuw ervaring met de verkoop van verse groenten, fruit en aardappelen. Sinds 1908 is het familiebedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In de begintijd ventte ‘oma Baars’ de producten met paard en wagen in onder andere Vianen, IJsselstein, Vreeswijk, Jutphaas en Utrecht.

historie

Naar de buitenstad

Na jarenlang te venten met paard en wagen, vestigde Baars zich in 1937 in de Buitenstad. Hier is de Viaanse Groentehal anno nu nog steeds te vinden. De familie Baars heeft groenten en fruit ‘in het bloed zitten’. Zo zijn familieleden actief (geweest) in de tuinbouw en fruitteelt. Uiteraard worden de bestelde producten nu geleverd per auto of bestelwagen.

historie

Oog voor kwaliteit en service

Ook al is er veel gemoderniseerd, de kwaliteit en oog voor service zijn altijd hetzelfde gebleven bij Baars. We staan nog altijd bekend om de goede prijs/kwaliteitverhouding. Klanten prijzen ons om de persoonlijke aandacht die we ze geven en onze kennis en vakmanschap.

historie

Groente-en fruitmuseum

Wat niet veel mensen weten, is dat Baars op zolder een heus groente-en fruitmuseum heeft. Dit staat boordevol leuke en interessante spullen over groenten en fruit. Van oude reclameborden en andere reclame-uitingen tot authentiek gereedschap.

Het museum is alleen op afspraak geopend. Wilt u bijvoorbeeld met uw schoolklas een bezoekje brengen? Bel dan met 0347 – 371 403.